Quotation mark

Nagyon igényes, felhajtàstól mentes, családias légkör. A Tulajdonos saját termékei kerültek a reggeliző asztalhoz is, melyek egytől egyik mesések voltak. A kényelemről prémium matrac és párna gondoskodott, rég aludtunk ilyet jót egy szálláshelyen! Ha ez nem lenne elég, akkor már csak a boraik miatt is el kell látogatni a Mayer Panzióba! Mi biztosan visszatérünk!

Andrea

Quotation mark

„A szállásadók részéről nagyon kedves és közvetlen fogadtatás, mintha régóta ismernénk egymást, és rendkívül készségesek mindenben. Az ágyak szuper kényelmesek, a reggeli csodás, mindezek mellett tökéletes az elhelyezkedése, remek kiindulópont a helybéli borászok látogatásához, túrázáshoz, de Palkonya, Villánykövesd is röpke bicikliút:)

Tóber

Quotation mark

Reggeli pazar, igazi saját készítésű, nagyon finom bőséges reggeli. (sonka, felvágottak, szalámi, bundás kenyér, lekvár, májas, paprikák, paradicsom, iborka stb, 4-5 féle sajt, finom must, tea, kávé. Nagyon minőségi memóriahabos matrac, párna, kényelmes ágy, csendes szoba, jó megközelítés a központból, öt perc séta. Nagyon barátságos házigazdák, welcome drink érkezéskor.:)

Zsolt

Boldog vendégeink 

Foglalás

Egy ágyas szoba 1 fő részére 15.100HUF/éj reggelivel 
Két ágyas szoba 2 fő részére  19.000HUF/éj reggelivel

Köszönjük foglalását!

  • White Facebook Icon

MAYER CSALÁDI BIRTOK

MAYER PINCE

Vendéglátás és bortermelés Villány szívében